O nama

Print Services d.o.o Beograd je nastao kao logičan sled dugogodišnjeg porodičnog  posla u oblasti izrade pečata, graviranja i štampe.

Budući da se ovaj posao na tržištu, zbog svoje širine, razvijao u različitim pravcima, naša poslovna politika je da svakom partneru pristupimo posebno, i za svakoga prilagodimo svoju ponudu, na taj način da budemo maksimalna podrška njihovom daljem razvoju. Naročito smo spremni da podržimo, upravo,  razvoj i modernizaciju poslovanja naših partnera, online poslovanje kao i nove, inovativne ideje.

Print services

Još od 1953. godine kada je, deda Bogdan, osnovao prvu pečatoreznicu, porodično se bavimo grafičkim poslom. Svo to vreme prateći savremene trendove, modernizacijom poslovanja, širenjem delatnosti, nastavljamo poslovanje u ovoj oblasti.

2014. godine osnivamo Print Services d.o.o. i počinjemo sa distribucijom, prvo opreme i repromaterijala za izradu pečata, zatim opreme i materijala za graviranje kao i opreme i repromaterijala za sublimaciju.

U našem distributivnom programu se nalaze Shiny automati za pečate sa pratećim materijalom za izradu pečata, Photocentric polimeri za izradu pečata, INNOGRAV materijali i oprema za graviranje i montažu, kao i oprema  repromaterijal za sublimaciju najvećih svetskih proizvođača.

Ono po čemu želimo da se izdvojimo na tržištu je upravo izbor ino partnera, proizvođača, sa kojima uspostavljamo saradnju i čije proizvode distribuiramo. To su vodeći svetski proizvođači, čime našim partnerima garantujemo najviše standarde po svim relevantnim pitanjima, kao što je kvalitet proizvoda i pouzdanost u radu. Ovo je prepoznato na tržištu, tako da iz dana u dan imamo sve više partnera koji žele da sarađuju sa nama.

Shiny je premium proizvođač pečata, koji je svoju reputaciju stekao dugogodišnjim ulaganjem u kvalitet i trenutno je po pitanju kvaliteta i dizajna automata za pečate, kao i širinom svoje ponude vodeći svetski proizvođač. Na našem tržišti je taj kvalitet prepoznat i podržan garancijom od 5 godina koja se dobija za svaki Shiny automat. Više o Shiny pečatima možete pročitati OVDE.

Innograv je nemački proizvođač materijala za graviranje i montažu, dugi niz godina je jedan d vodećih evropskih i svetskih proizvođača. Ono čime se izdvaja na tržištu su konstantan visok kvalitet proizvoda. Više o Innogravu možete pročitati OVDE.

Sublimacija je štampa koja pruža velike ogućnosti i svakako jedna od najperspektivnojih tipova štampe. Sublimacija je primenjiva u mnogim industrijama, još uvek se najviše primenjuje u industriji suvenira i ima sve veću primenu u industrijskom obeležavanju a nezamenjiva je u komadnoj i izradi manjih serija predmeta u punom koloru. Više o sublimaciji možete pročitati OVDE.