Dragi prijatelji,

Svima nam se dešava da nakon dugotrajnog poslovanja, na našem (Vašem) lageru ostane neka roba koju ne možemo da prodamo iz različitih razloga. Nekada je roba fizički oštećena, nekada fali neki deo, nekada smo uzeli materijal za graviranje koji smo upotrebili za neki posao a nakon toga nismo imali priliku da prodamo ostatak, nekada se jednostavno to što imamo ne traži na tržištu a nekada i zastari kao model.

Budući da u ovom trenutku, oko Nove Godine, svi nekako svodimo račune, radimo popise i sl. možda je upravo pravi trenutak da se rešimo te robe i zamenimo je onom koju ćemo moći da prodamo.

Sa ovim u vezi, osmislili smo za Vas specijalnu akciju, koja Vam upravo omogućuje da se rešite tog „lošeg lagera“ i zamenite ga novim koji možete brzo prodati i doći do zarade i dodatnog obrtnog kapitala.

Evo kako smo mi osmislili ovu akciju:

  1. Akcija se odnosi na svu robu koju imate na lageru a želeli bi da je zamenite novom i to oprema i repromaterijal za izradu pečata, oprema i repromaterijal za graviranje kao i oprema i repromaterijal za sublimaciju, bez ozira na model, proizvođača, stanje i izgled robe i to da li ste tu robu kupili kod nas ili od nekog drugog dobavljača, takođe nije bitna ni starost te robe.
    Potrebno je da tu robu odvojite i odredite joj vrednost koju god vi želite ili smatrate da je realna.
    Tako odvojenu i zapakovanu robu nam šaljete brzom poštom uz račun, uz napomenu da je roba za akciju „čišćenje lošeg lagera“ sa vrednošću koju ste sami odredili.
  1. Pre slanja robe i računa, potrebno je da na našem portalu ili pozivom izvršite porudžbinu robe sa našeg lagera koju želite u zameni u vrednosti pet puta većoj od iznosa Vašeg računa prema nama. Ova porudžbina se vrši kao i bilo koja druga po redovnim cenama i po redovnim uslovima koje već imate.
  2. Račun za robu koju poručite plaćate u redovnim rokovima i uslovima, i to iznos umanjen za vrednost Vašeg računa prema nama a iznos Vašeg računa kompenzujemo za preostali iznos našeg računa.
  3. Robu koju dobijemo od Vas nosimo i predajemo u reciklažni centar

Evo i zbog čega ovu priliku smatramo Veoma dobrom.

Ukoliko na primer imate na lageru robu u vrednosti od 10.000,00 dinara koja je u smislu prodaje neaktivna, ne donosi prihod, i zamenite je novom robom koju možete odmah prodati, s obzirom da je u zanatskim uslugama prodajna cena 4-6 puta veća od nabavne, nekada i više, možete veoma brzo u nedelju ili dve dana ostvariti prihod 40.000,00 – 60.000,00 dinara na toj robi koja Vam stoji i „skuplja prašinu“ i za taj iznos uvećati svoj obrtni kapital i platite ukupan račun prema nama.

AKCIJA traje do 15.01.2019. god. i neće se ponavljati tokom godine, zato iskoristite priliku i sredite svoj lager i finansije.

Sva dodatna pitanja oko detalja akcije možete postaviti na 065/241-4820